030 785 51 19 info@kapsalonlilo.nl
Kapsalon Utrecht

De krullenkapper voor heren in Utrecht

Ben je een man met krullen? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is dat je kapper gespecialiseerd is in krullen. Bij Kapsalon Lilo hebben we als geen ander ervaring in het knippen van mannen met krullen. Onze kapsalon bevindt zich in het centrum van Utrecht. Zien we je daar?

Herenkapper gespecialiseerd in krullen

Onze kappers hebben ervaring met het knippen van verschillende haartypes, zo ook krullen. Ons doel is dat elke klant tevreden onze kapsalon verlaat. Hoe we dat bereiken is om eerst met je te kijken naar je haartype, uiterlijke kenmerken en persoonlijke voorkeur. Sommige mannen willen een volle bos behouden, terwijl een overloop kapsel met krullen ook heel goed staat.

Krullen knippen en verzorgen 

Niet alleen het knippen van krullen vereist een speciale aanpak. Om je krullen het beste tot hun recht te laten komen is het ook belangrijk de juiste verzorging te gebruiken. We adviseren je dan ook graag op het gebied van styling en verzorging van je krullen. Zo loop jij er ook tussen afspraken door goed bij!

Kapper in Utrecht

Maak online een afspraak

Ben je op zoek naar een kapper voor je krullen? Onze kappers hebben veel ervaring in het knippen van kapsels voor mannen met dik krullend haar. Maak gemakkelijk online een afspraak, of loop bij ons naar binnen voor een last-minute afspraak. We kijken graag of we plek voor je hebben.