030 785 51 19 info@kapsalonlilo.nl
Home 9 Knippen 9 Dameskapper Utrecht

Dameskapper Utrecht

Zoek je een goede dameskapper in Utrecht? Welkom bij Kapsalon Lilo: het adres voor al jouw haarwensen.

Je vindt de herkenbare gevel van Kapsalon Lilo middenin de Lange Jansstraat, de straat tussen de Neude en het Janskerkhof. Écht hartje Utrecht dus!

Zowel met de fiets als met het OV is onze kapsalon uitstekend bereikbaar: bij bushalte Neude en bij bushalte Janskerkhof stoppen tientallen buslijnen zodat je binnen een paar minuten op Utrecht Centraal staat.

Ben je ook op zoek naar een kapper voor jouw kind? Maak dan gelijk een dubbele afspraak! Onze kappers zijn ook ervaren in het knippen van kinderen.

Persoonlijk advies

Natuurlijk nemen we alle tijd voor je. Wil je een haarkleur die goed bij de kleur van je ogen en je gezicht past? Of ben je op zoek naar een nieuw kapsel met een zakelijke of juist informele uitstraling?

We luisteren naar je wensen en we kijken wat het best bij je persoonlijkheid en uitstraling past. Dankzij onze ervaring en met behulp van lookbooks zorgen we ervoor dat je met jouw droomkapsel onze kapsalon weer verlaat.

Knippen, kleuren en stylen

Je kunt bij ons terecht voor allerlei soorten behandelingen: van een eenvoudige knipbeurt tot een volledige behandeling van knippen, kleuren en stylen. Natuurlijk behoren highlights, lowlights en de trendy balayage-look ook tot onze standaardbehandelingen.

Gezichtsontharing

Ook voor gezichtsontharen ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn specialist in epileren met touw, ook wel threading genoemd. Dit is een Oosterse epileertechniek met veel voordelen ten opzichte van andere ontharingsmethoden.

Maak online een afspraak

Je kunt bij ons met en zonder afspraak geknipt worden. Dankzij onze ruime openingstijden kun je ook na kantoortijden, op donderdagavond en op zaterdag bij ons terecht.

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt? Maak dan online een afspraak. Je ziet dan direct op welke dag en op welk tijdstip we je kunnen helpen.

Zien we je snel? De koffie en thee staan klaar! Je kan ons gemakkelijk vinden in de binnenstad van Utrecht: Lange Jansstraat 24.