030 785 51 19 info@kapsalonlilo.nl
Home 9 Wenkbrauwen en wimpers verven

Wenkbrauwen & wimpers verven

Echte schoonheid zit van binnen… maar wij vinden de buitenkant minstens zo belangrijk! Bij Kapsalon Lilo ben je daarom aan het goede adres voor het laten verven van je wenkbrauwen en wimpers.

Waarom wenkbrauwen verven?

Door het laten verven van je wenkbrauwen ogen je wenkbrauwen een stuk voller en natuurlijker. Ook wimpers kunnen een stuk langer en voller worden door het verven met de juiste kleur verf.

Het effect van het verven van je wenkbrauwen of wimpers is afhankelijk van je eigen haarkleur: heb je van jezelf al een donkere haarkleur, dan is het effect minder dan wanneer je blonde wenkbrauwen of wimpers hebt.

 

Voordelen van wenkbrauwen en wimpers verven

Een van de voordelen van wenkbrauwen of wimpers verven is dat je ze niet meer hoeft bij te werken met make-up of mascara. Je bespaart hiermee dagelijks dus veel tijd. Het effect van wenkbrauwen en wimpers verven blijft ongeveer drie tot vier weken zichtbaar.

Oh ja, niet onbelangrijk: we gebruiken alleen verf op natuurlijke basis. Wel zo gezond voor je huid, voor je haar én voor het milieu!

Welke kleur wenkbrauwen?

We krijgen vaak de vraag welke kleur wenkbrauwen het beste is. Dit is helemaal afhankelijk van de vorm van je gezicht en de kleur van je ogen en huid. Samen met een van onze specialisten maak je een keuze voor de juiste kleur. Natuurlijk krijg je ook tips mee naar huis over welke make-up het best bij je ‘nieuwe’ wenkbrauwen past!

Centrum Utrecht

Je vindt de herkenbare gevel van Kapsalon Lilo middenin de Lange Jansstraat, de straat tussen de Neude en het Janskerkhof. Écht hartje Utrecht dus!

Met en zonder afspraak

Je kunt bij ons met en zonder afspraak geholpen worden. Dankzij onze ruime openingstijden kun je ook na kantoortijden, op donderdagavond en op zaterdag bij ons terecht.

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt? Maak dan online een afspraak. Je ziet dan direct op welke dag en op welk tijdstip we je kunnen helpen.

Zien we je snel?