030 785 51 19 info@kapsalonlilo.nl
Home 9 Knippen 9 Herenkapper Utrecht

Herenkapper Utrecht

Op zoek naar een goede herenkapper in hartje Utrecht? Het team van Kapsalon Lilo staat voor je klaar!

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor wassen, knippen en drogen, maar ook voor het verven van lang of kort haar, voor een tondeusemodel (van een ‘opscheer’ tot gemillimeterd haar) of voor het scheren en modellen van je baard. En wil je alleen even de contouren in de nek bijgewerkt hebben? Geen probleem: ook voor nekhaar scheren ben je bij ons aan het goede adres.

Van advies tot styling

Bij ons vind je kappers met liefde voor hun vak. We luisteren naar je wensen zodat je met een goed gevoel de deur uit loopt. Weet je nog niet goed wat je wilt of twijfel je of een bepaald kapsel bij jouw haartype past? Dan geven we je zo goed mogelijk advies.

Een goed kapsel zorgt niet alleen voor een verzorgd uiterlijk, maar bepaalt ook jouw uitstraling. De keuze voor een kapsel moet daarom niet alleen bij je haartype passen maar ook bij de vorm van je gezicht. Met je kapsel kun je bovendien bepaalde gezichtskenmerken of gezichtsvormen accentueren, bijvoorbeeld een scherpe kaaklijn.

Om ervoor te zorgen dat je nieuwe kapsel zo goed mogelijk tot zijn recht komt, maken we gebruik van A-merk haarproducten. Naast een goed kapsel en de beste haarproducten kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor een gezellig praatje en een verse kop koffie.

Herenkapper Utrecht

Onze kapsalon is gevestigd in de Lange Jansstraat, tussen de Neude en het Janskerkhof. Écht hartje centrum dus. Ook voor het knippen van jouw zoon ben je aan het juiste adres. Ons team heeft ook veel ervaring met het knippen van kinderen

Maak online een afspraak

Ons team van herenkappers staat voor je klaar. Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt? Maak dan online een afspraak. Je ziet direct welke tijdstippen nog beschikbaar zijn! Natuurlijk kun je ook gewoon bij ons binnenlopen.