030 785 51 19 info@kapsalonlilo.nl
Home 9 Henna brows

Henna brows

Echte schoonheid zit van binnen… maar wij vinden de buitenkant minstens zo belangrijk! Bij Kapsalon Lilo ben je daarom aan het goede adres voor het laten zetten van henna brows.

Wat zijn henna brows?

Henna brows is net iets anders dan het ‘gewoon’ verven van uw wenkbrauwen. Bij deze techniek worden namelijk niet alleen de haartjes van uw wenkbrauw geverfd, maar wordt het kleurpigment ook op uw huid onder de wenkbrauwhaartjes gezet. Een extra aanzet die zorgt voor volle, mooie wenkbrauwen!

Waarom kiezen voor henna wenkbrauwen?

Henna brows zijn ideaal als u bijvoorbeeld van nature al weinig wenkbrauwharen heeft, of een vorm in uw wenkbrauwen wil die net even iets anders is dan uw eigen haartjes. Bovendien blijft de vorm van henna brows veel langer mooi dan wanneer u uw wenkbrauwen ‘normaal’ verft.

Henna brows zijn vergelijkbaar met permanente make-up. Het voordeel van henna brows is dat het veel goedkoper is en dat het niet permanent is. Wilt u dus iets nieuws proberen? Dan kan dat, zonder dat u er gelijk jaren aan vast zit.

Wat zijn de voordelen van henna brows?

Het laten zetten van henna brows kent veel voordelen:

  • Geen dagelijkse wenkbrauwmake-up meer nodig
  • Tot 6 weken lang een mooie kleur en volumineuze look
  • Veilige en effectieve behandeling
  • Goedkoper dan permanente make-up
  • Ook geschikt voor grijze wenkbrauwen
  • Verkrijgbaar in elke kleur, passend bij jouw huidtype

Wat kost het zetten van henna brows?

Bij Kapsalon Lilo kunt u al voor 30,- euro uw wenkbrauwen laten verven met henna. Indien u ook uw wenkbrauwen wil laten epileren, kunt u kiezen voor de behandeling ‘henna met epileren’ voor slechts 37,50 euro. Maak dus direct een afspraak!

Centrum Utrecht

Je vindt de herkenbare gevel van Kapsalon Lilo middenin de Lange Jansstraat, de straat tussen de Neude en het Janskerkhof. Écht hartje Utrecht dus!

Met en zonder afspraak

Je kunt bij ons met en zonder afspraak geholpen worden. Dankzij onze ruime openingstijden kun je ook na kantoortijden, op donderdagavond en op zaterdag bij ons terecht. Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt? Maak dan online een afspraak. Je ziet dan direct op welke dag en op welk tijdstip we je kunnen helpen. Zien we je snel?