030 785 51 19 info@kapsalonlilo.nl
Home 9 Knippen 9 Kinderkapper Utrecht

Kinderkapper Utrecht

Is jouw kleine held of heldin toe aan een frisse look, een stoere kuif of gewoon een hip nieuw kapsel? Kom langs bij Kapsalon Lilo en we maken het jou en je kind helemaal naar je zin! Maak vandaag nog een afspraak bij dé kinderkapper van Utrecht. Zien we jullie snel?

Ervaren kinderkappers

Wij weten het ook: niet elk kind vindt het even leuk om naar de kapper te gaan. Onze kappers zijn ervaren in het knippen van kinderen en zorgen er daarom voor dat jouw kindje zich helemaal op zijn of haar gemak voelt. Natuurlijk houden we altijd rekening met wat je kind wil.

Alles is mogelijk

Sommige kinderen kunnen goed stilzitten en vinden het alleen maar leuk om geknipt te worden, maar bij andere kinderen is het knippen een echte uitdaging. Wij zorgen er altijd voor dat we zo snel en precies mogelijk te werk gaan. Vinden je kids het heerlijk om lekker rond te kijken tijdens het knippen? Of kiezen ze toch voor het kijken van een filmpje tijdens het knippen? Bij Kapsalon Lilo is de kapper voor alle kinderen een feestje!

Koffie en thee

Ook aan papa of mama wordt natuurlijk gedacht. Geniet tijdens het knippen van een vers gezet kopje koffie of thee. Even lekker ontspannen terwijl wij zorgen voor een fris kinderkapsel! Ook voor het opfrissen van jouw eigen kapsel kun je bij ons terecht. Onze kappers zijn ook ervaren in het knippen van dames, evenals het knippen en stylen van herenkapsels. Ons team van kinderkappers staat voor je klaar. Wil je zeker weten dat je direct door ons geholpen kan worden? Maak dan online een afspraak. Je kan ons vinden in de binnenstad van Utrecht: Lange Jansstraat 24.