030 785 51 19 info@kapsalonlilo.nl
Home 9 Epileren met touw

Epileren met touw

Bij Kapsalon Lilo zijn onze kappers gespecialiseerd in de Oosterse techniek van epileren, namelijk epileren met touw. Deze manier van ontharen wordt ook wel threading genoemd.

Met een gespannen touwtje worden wenkbrauwhaartjes, haartjes op de bovenlip of haartjes elders op het gezicht snel verwijderd.

Voordelen epileren met touw

Het epileren met touw heeft veel voordelen ten opzichte van andere ontharingsmethoden:

  • Geschikt voor gevoelige huid. Door te ontharen met een touwtje is er geen hars, wax of ander ontharingsproduct nodig. De huid wordt hierdoor minder belast.
  • Langdurig resultaat. Haartjes worden met wortel en al verwijderd. Zelfs de meeste kleine donshaartjes worden meegepakt. Hierdoor blijven haartjes extra lang weg.
  • Super strakke wenkbrauwen. Door wenkbrauwen te epileren met touwtjes kan een heel strak resultaat behaald worden. Wenkbrauwen kunnen beter in vorm worden gebracht dan met een pincet.
  • Zeer hygiënisch. Epileren met touw is zeer hygiënisch. De huid wordt namelijk niet aangeraakt en voor elke behandeling wordt nieuw draad gebruikt.

Kom langs bij Kapsalon Lilo in Utrecht voor een ontharingsbehandeling met touw. Laat onze kappers jou verzorgen en geniet van een perfect resultaat.

Wenkbrauwen epileren in Utrecht met en zonder afspraak

Wilt u uw gezichtshaar laten epileren met touw? Kom dan langs bij Kapsalon Lilo. Wij werken met en zonder afspraak. Mochten we u onverhoopt niet direct kunnen epileren, dan kunt u in de salon genieten van een kopje koffie of thee.

Wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Plan een afspraak in!