030 785 51 19 info@kapsalonlilo.nl

Ontmoet het team

Al onze kappers zijn gediplomeerd, ervaren en mensgericht. Wat je wensen ook zijn, ons team neemt alle tijd voor je. Lees op deze pagina meer over de helden achter Kapsalon Lilo.

Lilo

Mijn naam is Lilo. Al 19 jaar ben ik de eigenaar van Kapsalon Lilo. Ik ben gespecialiseerd in het knippen van dames en heren. Je kunt bij mij terecht voor alle behandelingen, van knippen, verven tot epileren. Ik geef je graag advies over welke haarstijl het beste past bij jouw uiterlijk. Ik ben sociaal en creatief, en kan goed opschieten met iedereen.

Saryan

Mijn naam is Saryan. Ik ben gespecialiseerd in alles wat maar met je gezicht te maken heeft, zoals het epileren van je wenkbrauwen. Door goed naar je te luisteren kan ik je adviseren en zorgen we er samen voor dat jouw haar, wenkbrauwen en wimpers er precies zo uitzien zoals jij wilt.

Maak een afspraak!

Rebwar

Ik ben Rebwar. Mijn specialisme is het knippen en scheren van mannen. Of het nu gaat om knippen, werken met de tondeuse of jouw snor of baard in model brengen: ik zorg voor het beste resultaat en zorg dat jij op je best bij ons de deur uit loopt. Ik zie je snel!

Danitsiya

Hoi, mijn naam is Danitsiya. Bij Kapsalon Lilo richt ik mij op dames met lang haar. Voor wassen, verven en highlights ben je bij mij aan het goede adres. Ik hoop je snel in een van onze stoelen te zien met een heerlijk kopje thee of koffie!

Nienke

Even voorstellen: mijn naam is Nienke! Ik ben gespecialiseerd in het knippen van vrouwen met lang haar. Je kunt bij mij met een gerust hart terecht als je geknipt wilt worden of als je samen een mooie kleur wilt zoeken voor je haar. Want ook voor het verven van je haar kun je bij mij terecht. Maak gerust een afspraak!

Afspraak maken? Maak persoonlijk kennis met kappers van Kapsalon Lilo en maak nu een afspraak. Wij werken met en zonder afspraak. Mochten we je onverhoopt niet direct kunnen helpen, dan kun je in de salon genieten van een kopje koffie of thee.
Wilt je er zeker van zijn dat je niet hoeft te wachten? Plan een afspraak in!