030 785 51 19 info@kapsalonlilo.nl

Lilo

Mijn naam is Lilo. Al 19 jaar ben ik de eigenaar van Kapsalon Lilo. Ik ben gespecialiseerd in het knippen van dames en heren. Je kunt bij mij terecht voor alle behandelingen, van knippen, verven tot epileren. Ik geef je graag advies over welke haarstijl het beste past bij jouw uiterlijk. Ik ben social en creatief en kan goed opschieten met iedereen.

Fadwa

Hoi, mij naam is Fadwa. Ik ben gespecialiseerd in het knippen van vrouwen. Je kunt bij mij terecht voor knippen, verven en highlights. Ik luister graag naar jouw wensen en ga voor het mooiste resultaat. Wil je advies over wat het mooiste bij jou past? Plan een afspraak in!

Atakan

Aangenaam, mijn naam is Atakan. Ik ben gespecialiseerd in het knippen van heren. Niet alleen knippen, ook voor het bijhouden van baarden en advies over producten kun je bij mij terecht. Met mijn jarenlange ervaring in het vak en passie voor mijn werk moet jouw kapsel helemaal in orde komen. Maak een afspraak!

Rozan

Hallo, mijn naam is Rozan. Naast het knippen van haar ben ik specialist in het epileren en verven van wenkbrauwen. Ik kan goed luisteren en beschik over een vaste hand, erg handig bij het epileren. Tot snel!

Saryan

Mijn naam is Saryan. Ik ben gespecialiseerd in alles wat maar met je gezicht te maken heeft. Denk aan wenkbrauwen epileren en verven. Maar ik kan ook jouw wimpers verven en liften. Door goed naar je te luisteren kan ik je adviseren en zorgen we er samen voor dat jouw haar, wenkbrauwen en wimpers er precies zo uitzien zoals jij wilt. Maak een afspraak!

Afspraak maken? Maak persoonlijk kennis met kappers van Kapsalon Lilo en maak nu een afspraak. Wij werken met en zonder afspraak. Mochten we je onverhoopt niet direct kunnen helpen, dan kun je in de salon genieten van een kopje koffie of thee.

Wilt je er zeker van zijn dat je niet hoeft te wachten? Plan een afspraak in!