030 785 51 19 info@kapsalonlilo.nl

Welkom bij Lilo!

Kapsalon Lilo bevindt zich in het centrum van Utrecht. Iedereen is hier welkom! Wij behandelen zowel dames, heren als kinderen.

U kunt met elk haartype bij ons terecht. De eigenaar van deze kapsalon beschikt over meer dan 17 jaar vakmanschap. Daarnaast heeft hij ruim 7 jaar ervaring als kappersdocent.

Onze stylisten zijn Nederlands en Oosters gediplomeerd. Wij kunnen u advies geven over de stijl en kleur die het beste bij uw persoonlijkheid past. Daarnaast werken wij enkel en alleen met de beste professionele verzorgingsproducten.

Kwaliteit

Bij ons is de klant koning! Wij vinden onze klanten en het resultaat van een knipbeurt erg belangrijk. Wij laten uw haar dan ook nooit door een stagiaire knippen. Al onze hairstylisten zijn geselecteerd op kennis, kunde, ervaring en passie voor het vak. Wij garanderen u daarom altijd de beste kwaliteit.

Wij doen er echt alles aan om u goed van dienst te zijn. Wij weten daarom ook zeker dat u erg tevreden zal zijn over uw kapsel en dat u met een glimlach onze kapsalon verlaat. Daarnaast is Kapsalon Lilo gewoon de gezelligste kapper van Utrecht!

Hygiëne

Hygiënisch werken is voor ons zeer belangrijk. Wij wassen altijd het haar als dat nodig is. Vanzelfsprekend is onze salon blinkend schoon. Wij gebruiken voor iedere klant een schoongewassen handdoek en kapmantel. Het verwijderen van nekharen doen we iedere keer met een nieuw mesje.

Haar verven/highlights

Voor het verven van uw haar bent u bij ons aan het juiste adres, wij hebben namelijk ervaring met alle verftechnieken. Of u nu een hele nieuwe kleur wenst of slechts een aantal subtiele highlights wilt om uw natuurlijke haarkleur een boost te geven, bij Kapsalon Lilo bent u in goede handen.

Wij geven altijd passend advies en zorgen ervoor dat u 100% tevreden bent. Kort of lang haar, ombre, balayage, zilverblond, highlights of helemaal een andere kleur haar, het kan allemaal bij Kapsalon Lilo.

OLAPLEX

De gespecialiseerde kappers van Kapsalon Lilo maken gebruik van OLAPLEX. Dit gepatenteerde systeem herstelt alle soorten beschadigd en aangetast haar.

Het OLAPLEX-systeem herstelt haar van binnenuit met behulp van het gepatenteerde ingrediënt bis-amino diglycol dimaleate. Meer weten over OLAPLEX? Neem contact op met Kapsalon Lilo.

Epileren met touw

Bij ons kunt u ook terecht om uw wenkbrauwen, bovenlip of gezicht te laten epileren. Wij epileren met touwtjes. Deze traditionele ontharingsmethode kent zijn oorsprong uit het Midden-Oosten. Epileren met touw heeft veel voordelen. Zo blijven de haartjes langer weg en wenkbrauwen kunnen beter in vorm worden gebracht.

Toner

Met behulp van een toner leg je een dun laagje op het haar. Toners zijn kleurpigmenten waarmee je geverfd haar een opfrisser geeft. Je brengt een toner aan om ongewenste tinten uit je haar te halen. Zo kun je met een blauwe haartoner bijvoorbeeld een oranje tint opheffen. Wil je weten welke toner jij het beste kunt gebruiken? Maak een afspraak en laat je adviseren!

Prijs

Scherpe prijs voor een perfect resultaat. Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Wist u dat wij een stuk voordeliger zijn dan andere kappers? Bekijk onze prijslijst en ontdek het zelf.

Met en zonder afspraak

U kunt bij ons binnenlopen wanneer het u uitkomt. Mochten we u onverhoopt niet direct kunnen knippen, dan kunt u in de salon genieten van een kopje koffie of thee en een blad of boekje. Wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Maak dan van tevoren online een afspraak.

Kom langs

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust binnenlopen, wij geven u kosteloos advies en doen al het mogelijke om u als klant tevreden te stellen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Wij heten u van harte welkom bij dé kapsalon van Utrecht, Kapsalon Lilo (2 minuten lopen vanaf de Neude en de Voorstraat).