030 785 51 19 info@kapsalonlilo.nl

Kinderkapper Utrecht

Is jouw kleine held of heldin toe aan een frisse look, een stoere kuif of gewoon een hip nieuw kapsel?

Kom langs bij Kapsalon Lilo en we maken het jou én je kind helemaal naar je zin!

Kinderkapper

Wij weten het ook: niet elk kind vindt het even leuk om naar de kapper te gaan. De ervaren kappers van Kapsalon Lilo zorgen er daarom voor dat jouw kindje zich helemaal op zijn of haar gemak voelt. Natuurlijk houden we altijd rekening met wat je kind wil. 

Alles is mogelijk

Sommige kinderen kunnen goed stilzitten en vinden het alleen maar leuk om geknipt te worden, maar bij andere kinderen is het knippen een echte uitdaging. Wij zorgen er dan voor dat we zo snel en precies mogelijk te werk gaan. Vinden je kids het heerlijk om lekker rond te kijken tijdens het knippen? Of kiezen ze toch voor het kijken van een filmpje tijdens het knippen? Bij Kapsalon Lilo is alles mogelijk.

Koffie en thee

Ook aan papa of mama wordt natuurlijk gedacht. Geniet tijdens het knippen van een versgezet kopje koffie of thee. Even lekker ontspannen terwijl wij zorgen voor een fris kinderkapsel!

Ons team staat voor je klaar. Wil je zeker weten dat je direct door ons geholpen kan worden? Maak dan online een afspraak. Je kan ons vinden in de binnenstad van Utrecht: Lange Jansstraat 24.