030 785 51 19 info@kapsalonlilo.nl

Welkom bij Kapsalon Lilo! 

Bij onze gezellige kapperszaak kun je rekenen op een kapsel dat perfect bij jou past!

Wat voor kapsel je ook zoekt, wij hebben de schaar én de expertise om jouw haar tot in de puntjes te verzorgen.

Dus kom langs, ontspan en laat ons je een frisse dosis zelfvertrouwen bezorgen. 

herenkapper in Utrecht
dameskapper in Utrecht
dameskapper in Utrecht

Dameskapper

Of je nu kort of lang haar hebt, verlangt naar ombre, balayage, zilverblond, highlights of een volledig nieuwe haarkleur, onze dameskappers staan voor je klaar. Kom langs en ervaar zelf onze kwaliteit en gastvrijheid. Jouw droomkapsel begint hier!

Herenkapper

En heren, we hebben goed nieuws voor jullie! Bij onze kapperszaak kun je niet alleen terecht voor prachtige kapsels voor dames, maar ook voor het perfecte herenkapsel.

Of je nu op zoek bent naar een strakke fade of gewoon een nette trimbeurt, ons toegewijde team van herenkappers staat klaar om jouw gewenste stijl te creëren. Met aandacht voor detail en vakmanschap zorgen wij ervoor dat jouw haar perfect wordt geknipt en gestyled. 

 

herenkapper in Utrecht
kinderkapper utrecht

Kinderkapper

En we hebben ook aan de kleintjes gedacht! Onze kappers hebben veel ervaring in het knippen van kinderen en zorgen ervoor dat ze zich op hun gemak voelen tijdens de knipbeurt. 

Met een kindvriendelijke omgeving en een vriendelijk team dat gespecialiseerd is in het werken met kinderen, maken we van elke knipbeurt een leuke en positieve ervaring. Breng je kleintjes mee en zie hoe we hun haar in een handomdraai transformeren. 

 

De koffie en thee staan klaar! Zien we u snel?