030 785 51 19 info@kapsalonlilo.nl
Home 9 Highlights en Balayage

Highlights, lowlights & balayage

Highlights, lowlights of balayage: onmisbaar voor een heerlijk zomerse look! Met highlights breng je meer diepte aan in je haar en kun je jouw haar echt laten stralen.

Samen met de juiste make-up zorgen highlights ervoor dat je perfect voor de dag komt en je ogen écht stralen!

Highlights

Bij highlights krijg je lichtere accenten in je haar: eigenlijk zijn highlights niets meer dan plukken haar die iets lichter geverfd worden dan je eigen haarkleur. Een goede kapper zorgt ervoor dat de highlights niet zorgen voor het ‘streepjes-effect’ maar dat de highlights perfect blenden in jouw kapsel. Zo krijg je meer diepte in je haar en krijg je een fris 3D-effect.

Weet je nog niet zeker of highlights iets voor jou zijn of voor welke highlights je wil gaan? Onze specialisten adviseren je waarbij we natuurlijk rekening houden met je wensen. We combineren inspiratie uit onze lookbooks met persoonlijk advies zodat de highlights echt bij jou en je haartype passen.

Lowlights

Natuurlijk kun je ook voor lowlights bij ons terecht. Lowlights zijn het tegenovergestelde van highlights: in plaats van lichtere streepjes in je haar krijg je met lowlights juist een effect dat donkerder is dan je eigen haarkleur. Meestal worden lowlights ‘onder’ je eigen donkere haarkleur gezet, waardoor je een subtiel effect krijgt van donker naar licht. Lowlights zijn daarom perfect voor als je van jezelf al een wat lichtere kleur haar hebt.

Balayage

Naast de standaard highlights is balayage tegenwoordig erg populair. Balayage is een techniek waarbij de highlights op een heel natuurlijke manier je haarstructuur volgen. Balayage is Frans voor ‘vegen’. De kleuraccenten worden als het ware in het haar geveegd. De techniek is al in de jaren 70 ontwikkeld en wordt met de losse hand en een kwast in het haar aangebracht.

Kenmerkend voor balayage is het natuurlijke kleurverloop van donker naar licht of van bruin naar blond. Je eigen haarkleur (of natuurlijk je geverfde haarkleur) zorgt voor contrast en voor diepte in het haar.

Er zijn heel veel vormen van balayage en je kunt er alle kanten mee op. In de lente is een van onze favorieten de ‘sunkissed look’ waarbij het lijkt alsof je dagenlang heerlijk aan het strand hebt gezeten. Omdat je haar in de zomer ook wat lichter blijft door de zon, heb je weinig onderhoud nodig voor deze vorm van balayage.

Balayage is een techniek die je echt onder de knie moet hebben om ‘m goed toe te kunnen passen. Bij Kapsalon Lilo ben je daarom aan het goede adres: we hebben jarenlange ervaring met balayage en we hebben klanten uit de gehele regio die er speciaal voor naar Utrecht komen.

Highlights en Balayage Utrecht

Ben je op zoek naar een goede kapper voor highlights of balayage in Utrecht? Je vindt de herkenbare gevel van Kapsalon Lilo middenin de Lange Jansstraat, de straat tussen de Neude en het Janskerkhof. Écht hartje Utrecht dus!

OLAPLEX

De gespecialiseerde kappers van Kapsalon Lilo maken gebruik van OLAPLEX. Dit gepatenteerde systeem herstelt alle soorten beschadigd en aangetast haar.

Het OLAPLEX-systeem herstelt haar van binnenuit met behulp van het gepatenteerde ingrediënt bis-amino diglycol dimaleate. Meer weten over OLAPLEX? Neem contact op met Kapsalon Lilo.

Toner

Met behulp van een toner leg je een dun laagje op het haar. Toners zijn kleurpigmenten waarmee je geverfd haar een opfrisser geeft. Je brengt een toner aan om ongewenste tinten uit je haar te halen. Zo kun je met een blauwe haartoner bijvoorbeeld een oranje tint opheffen. Wil je weten welke toner jij het beste kunt gebruiken? Maak een afspraak en laat je adviseren!

Met en zonder afspraak

Je kunt bij ons met en zonder afspraak geholpen worden. Dankzij onze ruime openingstijden kun je ook na kantoortijden, op donderdagavond en op zaterdag bij ons terecht.

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt? Maak dan online een afspraak. Je ziet dan direct op welke dag en op welk tijdstip we je kunnen helpen!