030 785 51 19 info@kapsalonlilo.nl
baardkapper utrecht
Home 9 Knippen 9 Herenkapper Utrecht 9 Baardkapper

Dé barbershop van Utrecht

Ben je op zoek naar een baardkapper in het centrum van Utrecht? Naast het knippen en stylen van je kapsel kun je ook bij Kapsalon Lilo terecht voor het scheren en verzorgen van je baard. Onze barbiers kunnen je baard aflijnen, trimmen en stylen. We kunnen ook kleinere touch-ups uitvoeren zoals het aflijnen van je kaaklijn of de bakkebaard trimmen voor een strak resultaat. Alles zodat jij er op je best uitziet! 

Barbiers met vakkennis

De baard maakt de man! Als je een baard liefhebber bent weet je als geen ander wat voor verschil een goed gestylde baard maakt. Of je nu een beginnende baard hebt of een lange baard: verschillende soorten baarden vereisen een andere aanpak. Bij Kapsalon Lilo kijken we dan ook naar je baardgroei, gezicht, en haartype voor de beste baardstijl voor jou. Voor sommige mannen is dit een strakke baard met een opscheer, terwijl bij andere mannen een lange baard en snor weer geweldig staan. We kijken graag met je mee. 

baardkapper utrecht

Baard scheren en verzorgen

Een baard aflijnen en scheren is de eerste stap naar een goede baard. Vervolgens is het aan jou om je baard tussen afspraken in te stylen en te verzorgen. Tijdens je afspraak met een van onze baardkappers geven we je daarom graag tips om je baard te onderhouden. Zo weet je precies hoe je tussen afspraken door je baard het beste kunt verzorgen en stylen en loop je er altijd verzorgd bij. 

Maak een afspraak met onze barbiers

Wil je jouw baard laten aflijnen, scheren en verzorgen door een van onze herenkappers? Ons team staat voor je klaar! Maak dan online een afspraak. Via ons reserveringssysteem zie je gemakkelijk welke tijden nog beschikbaar zijn. Natuurlijk kun je ook altijd bij ons binnenlopen, we kijken graag of we een plekje voor je hebben.