030 785 51 19 info@kapsalonlilo.nl
Opscheer kapsel

Laat je haar opscheren bij Kapsalon Lilo!

Wil je graag een opscheer laten doen? Het team van Kapsalon Lilo staat voor je klaar! Onze kappers hebben veel ervaring in het vakkundig opscheren van je kapsel, wat je ook wensen ook zijn. Ook voor je baard aflijnen en scheren kun je bij ons terecht. Onze kapsalon vind je in het centrum van Utrecht en is daarom goed bereikbaar. Zien we je daar? Maak gemakkelijk een afspraak via ons online reserveringssysteem.

Wat is een opscheer kapsel? 

Een opscheer kapsel, of overloopkapsel, is een herenkapsel waarbij de zijkanten en achterkant van het hoofd geleidelijk worden opgeschoren naar de bovenkant van het kapsel. Hierbij wordt gebruikgemaakt van een tondeuse om een mooie overloop te creëren. Wat een opscheer kapsel ideaal maakt is dat deze praktisch in onderhoud is. Ook staat een opscheer mannen altijd goed, ongeacht haar lengte, gezichtsvorm en haartype.

opscheer

Soorten overloop kapsels 

Het team van Kapsalon Lilo heeft veel ervaring met verschillende soorten opgeschoren kapsels bij mannen. Bij sommige mannen staat een lage opscheer het best, terwijl andere mannen beter tot hun recht komen met een hoge opscheer. Onze herenkappers kijken graag met je mee voor het beste overloop kapsel voor je gezicht en haartype.

Maak online een afspraak

Wil jij ook je kapsel laten opscheren? Maak vandaag nog een afspraak bij Kapsalon Lilo! Een afspraak maak je gemakkelijk online via ons reserveringssysteem. Ook last-minute afspraken zijn vaak mogelijk. Loop binnen bij onze kapsalon in het centrum van Utrecht, we helpen je graag!