030 785 51 19 info@kapsalonlilo.nl
Home 9 Lashlift

Lashlift en wimpers verven

Echte schoonheid zit van binnen… maar wij vinden de buitenkant minstens zo belangrijk! Bij Kapsalon Lilo ben je daarom aan het goede adres voor een lashlift van je wimpers.

Wat is een lashlift behandeling?

Bij een lashlift krijgen je wimpers een ‘lift’. Je krijgt meer volume in je eigen wimpers. De wimpers worden vanaf de wortel gelift met behulp van een siliconen ‘pad’. Na de behandeling ogen je wimpers niet alleen langer, maar ook voller. Het dan ook niet meer nodig om een wimperkrultang te gebruiken.

De lashlift is goed te combineren met het laten verven van je wimpers. Zo heb je na 1 behandeling voor minimaal 6 tot 8 weken volle, natuurlijke wimpers.

 

Wat zijn de voordelen na een lashlift behandeling?

  • Natuurlijke, mooie volle wimpers
  • 6 tot 8 weken lang een zichtbaar resultaat
  • Niet schadelijk voor uw wimpers
  • Pijnloze behandeling
  • Waterbestendig
  • Ook zonder mascara een duidelijk effect

Wat is de prijs van een lashlift behandeling?

Bij Kapsalon Lilo in Utrecht kunt u al voor 35,- euro uw wimpers laten liften. Indien u hierbij ook uw wimpers wilt laten verven, kunt u kiezen voor de behandeling ‘lashlift met verven’ voor slechts 45,- euro. Maak dus direct een afspraak!

Centrum Utrecht

Je vindt de herkenbare gevel van Kapsalon Lilo middenin de Lange Jansstraat, de straat tussen de Neude en het Janskerkhof. Écht hartje Utrecht dus!

Met en zonder afspraak

Je kunt bij ons met en zonder afspraak geholpen worden. Dankzij onze ruime openingstijden kun je ook na kantoortijden, op donderdagavond en op zaterdag bij ons terecht.

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt? Maak dan online een afspraak. Je ziet dan direct op welke dag en op welk tijdstip we je kunnen helpen.

Zien we je snel?